Living Yolates og Yin Yoga Retreat på Bornholm2021-06-03T12:45:11+00:00

Living Yolates og Yin Yoga Retreat på Bornholm

 YOGA • DANS • NATUR • DETOX • KVINDEKRAFT

Genopdag din evne til blot at være til og glæden over, at være opmærksomt tilstede i din krop. Lad naturen og langsomheden atter få plads og betydning i dit liv, så det igen bliver ligetil for dig, at vælge dit autentiske og levende liv – for dig selv, for de mennesker du elsker og for den jord du lever på.

”Living Yolates og Yin Yoga Retreat på Bornholm” er et 4-dages nærende kvinderetreat, fyldt med transformerende taoistisk Yin Yoga, Living Yolates, livgivende dans, eget indre rum og en cirkel af feminin energi  – alt sammen midt i og ude i den storslåede, nordbornholmske natur.

Efterår/vinter retreat d. 28 – 31 oktober 2021

Med Mikkala Marilyn Kissi og Siff Cecilie Mossin

BOOK DIN PLADS

OM RETREATETS ELEMENTER:

Datoer:

Efterår/vinter retreat d. 28 – 31 oktober 2021

Living Yolates og Yin Yoga Retreat på Bornholm er et eksklusivt kvinderetreat, et kærligt rum, med plads til dig, med alt hvad du er og kommer med. En tidslomme fyldt med dans, yin yoga, natur og næring – for både krop og sind.

Living Yolates. Living Yolates vil give dig et selv kærligt boost til krop sind og sjæl. Du vil blive guidet til at mærke din rene essens og kvindekraft igennem styrkende yoga, mental udrensning og befriende dans. Du vil få gennemarbejdet hele din krop med styrke og feminint flow, der åbner op til ny energi og livsglæde.

Taoistisk Yin Yoga. En yogaform som er meget mere end blot kropshelende stillinger. Det er en livsfilosofi og en helt utrolig hjælp til at skabe frihed i både krop og sind. Yin er indre ro og grounding, det er fleksibilitet og fokus. Det er rummelighed og glæde. Taoistisk yin yoga understøtter fordøjelse, udrensning og søvn samtidig med at det afhjælper stress, angst og negative tankemønstre. Det er en simpel men kraftfuld praksis, som efter fire intense dage, forhåbentlig vil være med dig resten af dit liv. Under retreatet vil vi praktisere yin yoga hver dag og du vil uden tvivl mærke forandringer i din krop.

Natur. 
Retreat stedet er den smukke bornholmske Dome, som ligger helt ud til Østersøen ved den lille havn Kampeløkke. Domen ligger lige ved den klippefyldte, fredede Hammerknude med vandrestier lige uden for, er der rig lejlighed for skovbadningssessioner, meditationsvandringer og dans gennem skov, klipper, kyster og strande. Vi kommer til at arbejde i overensstemmelse med naturens rytme og den energi, som er mest intens på det tidspunkt. 

Detox/Cleansing. I løbet af retreatets 4 dage vil vi arbejde intensivt med at understøtte kroppens naturlige udrensning. Med daglig taoistisk yin yoga praksis, dans og bevægelse, hav-bad og vandring, vil vi starte eller styrke en livsstil, hvor vi nemt uden behov for udrensningsprogrammer, slankekure mm, kan afgifte og cleane kroppen hver eneste dag i resten af vores liv.  Under elementet “detox” hører også fire dages plantebaseret kost, som understøtter kroppens fordøjelse og udrensning og som, sammen med morgendetox ritual, vil serveres på bestemte tidspunkter i overenstemmelse med de taoistiske principper for balance og udrensning.

Kom og nyd havet og himlen og lad blikket strække sig ud og tankerne stilne og allervigtigst; nyd dig selv og giv dig selv den gave bare at forbinde dig til din sande væren og din kvindelige essens.

DET PRAKTISKE
Datoer:
Efterår/vinter retreat d. 28 – 31 oktober 2021

Sted: Den Bornholmske Dome ved Allinge, Bornholm
Undervisere: Mikkala Marilyn Kissi og Siff Cecilie Mossin
Kursuspris: 3.500 kr. 

Inklusiv i prisen:

  • Undervisning i taoistisk yin yoga og Living Yolates
  • Idéer til understøttelse af kroppens evne til detox
  • Guidede visualiseringer og mentale øvelser i bevidst nærvær
  • Morgen detox hver morgen
  • Nærende vegetarisk og økologisk formiddagsgrød hver dag
  • Vegetarisk og økologisk aftensuppe hver eftermiddag/aften
  • Økologisk te, sunde snacks og øko frugt i løbet af dagen

OM STEDET
Det er Domen i Allinge, som danner ramme om retreatet. Domen ligger ved havet, lige ovenfor den lille Kampeløkke Havn. 
Fra Domen er der under 1 km ind til centrum af Allinge, hvor der er gode indkøbsmuligheder, cafeer, restauranter og butikker.
I modsat retning er der godt 1,5 km til Sandvig, en af de mest charmerende småbyer på Bornholm, med smuk fredet natur, utallige vandreruter på klipper, i skoven og langs kysten til Hammershus og så selvfølgelig en vidunderlig sandstrand.

TILMELDING OG BETALING
Når du tilmelder dig retreatet betaler du et depositum på 850 kr. Dit depositum er bindende og kan ikke refunderes ved afbud, men kan evt overføres til et andet event. Restbeløbet bedes betalt senest d. 26 april 2021. Negativ coronatest eller lignende er et krav for at deltage.

Har du lyst til at være med? Reservér din plads ved at klikke her:

Tilmelding
Siff Cecilie Mossin
Siff Cecilie Mossin
Jeg er uddannet i taoistisk yin yoga under en af Asiens førende Yin Yoga
undervisere Victor Chng og er grundlægger af Ousia Yoga, som har ugentlige
hold, workshops og retreats på Bornholm, i Danmark og i Europa.

Jeg er cand.mag i Filosofi med speciale i eksistentialisme og menneskets forhold
til naturen. Og naturens afgørende betydning for det moderne, vestlige menneske.

Og så har jeg mange års erfaring og uddannelse inden for holistisk og plantebaseret ernæring og uddannet Living Yolates underviser.

“Bevægelse, og især yin yoga og dans handler for mig om at skabe frihed; først i kroppen, så i sindet og så i selve livet.
At være tilstede i kroppen her og nu og i sandhed mærke og nyde livsenergien der strømmer i den. Kroppen er en samarbejdspartner, en ven, som det er mere end værd at lytte til og den er en direkte vej ind i større frihed og mere nydelse – noget vi alle har brug for mere af.”

Mikkala Marilyn Kissi
Mikkala Marilyn Kissi
Jeg er stifter af den holistiske træningsform Living Yolates.

Jeg har studeret dans og bevægelse siden jeg var en lille pige og tog til London som 16 årig, hvor jeg blev uddannet som professionel danser på London Studio Center. Jeg boede i London i 8 år som professionel danser og sanger, som inspirerede mig til at tage taget en bred vifte af uddannelser inden for Yoga, Pilates, Kinesiologi, Kostvejleder og Krops Master.

Jeg er dybt fascineret af kroppens visdom og healende evner, det er fantastisk som vi kan balancere krop og sind i gennem bevægelse, åndedræt og intention. For 14 år siden udviklede jeg træningsformen Living Yolates som kombinerer det bedste fra yoga, pilates, dans, meditation, energiarbejde og personlig udvikling. Jeg har en dyb passion for, at få mennesker til at mærke deres indre kraft, livsglæde og have tillid til det smukke i livet.

Living Yolates er for alle uanset erfaring, og det handler allermest om at lære at lytte til sig selv og forstå de vigtige signaler fra kroppen. Du har alt hvad der skal til og Living Yolates støtter dig i at mærke dit fulde potentiale.

Herunder et overordnet program. Ændringer kan og vil forekomme.

DAG 1

15.00 Velkommen i Domen
15.30 Præsentation og praksis
18.00 Aftensuppe og hygge
På gensyn imorgen

DAG 2

7.15 Morgendetox og morgenpraksis
10.30 Formiddags grød
Egen tid; mentale øvelser, afslapning, gåtur mm
14.00 Praksis og nærvær i naturen
18.00 Aftensuppe og på gensyn imorgen

DAG 3

7.15 Morgendetox og morgenpraksis
10.30 Formiddags grød
Egen tid; menditation, afslapning, badetur mm
14.00 Praksis og skovbadning mm
18.00 Aftensuppe og på gensyn imorgen

DAG 4

7.15 Morgendetox
7.30 Praksis og afsluttende cirkel
11.00 Formiddags grød
På gensyn

BÆREDYGTIGHED

Den største inspiration til grounding, til bevægelse, til forandring, til forbundethed, til yin og yang balance og kraft, er naturen. Den balance og harmoni vi søger i os selv, spejles af naturen på denne smukke planet, som er grundlaget for vores eksistens. 

Af kærlighed og respekt for kloden og alt levende på den, gør vi alt hvad vi kan for at vores retreats, både ude og hjemme, er så bæredygtige som muligt og at vi kun efterlader os rene og kærlige fodspor. 

  • Alle måltider, snacks, drikkevarer er veganske/vegetariske, økologisk og så vidt muligt lokalt producerede. 
  • Alle produkter som bl.a. yogamåtter, udstyr, hygiejne produkter mm er lavet af kemi-fri og bæredygtige materialer.
  • Alt affald sorteres og genbruges når muligt.

INDKVARTERING

PENSION HOLMEGAARD & PENSION SANDBOGAARD.
Overnatning er ikke inkluderet i kursusprisen, men på Pension Holmegaard og Pension Sandbogaard, to fortryllende pensionater i hjertet af Sandvig og med havet blot 300 meter væk, er det muligt at booke overnatning til en meget rimelig Yin-retreat tilbudspris.

For at reservere overnatning på Holmegaard, bedes du kontakte Margit direkte via mail eller telefon (rabat gives kun ved direkte henvendelse til Margit) og underrette hende om, at du ønsker at booke indkvartering i forbindelse med et Yin Yoga Retreat eller weekend. Her kan du også forhøre dig om muligheden for  enkeltværelse mm.

Kontakt Margit for at reservere på tlf: 26 12 22 84 eller på mail: pensionholmegaard@outlook.dk

For at reservere på Sandbogaard får du også 10 % retreat-rabat, ved direkte booking til Heidi enten per mail: mail@pensionsandbogaard.dk eller telefon 56 48 03 03.

ANDRE MULIGHEDER
Der er mange gode overnatningsmuligheder omkring Allinge-Sandvig:
Sandvig Familiecamping (smuk campingplads lige ved Sandvig Strand)
Pension Langebjerg
Tines Gjestehuz
Pension Hammerknuden
Pension Nordly
Hotel Sandvig Havn
Sandloppen
Grønbechs Hotel i Allinge – samt et utal af muligheder.

TRANSPORT TIL BORNHOLM

Der er flere forskellige muligheder for offentlig transport til Bornholm og det tager under 3 timer fra København.

TOG: En nem og god løsning er med tog fra København. En enkeltbillet koster 149 kr og færgen og de lokale busser er inklusiv. Besøg: www.dsb.dk

BUS: Der er flere busselskaber der kører til Bornholm fra København. Færgebilletten er inkluderet de fleste steder. Prisen for en enkeltbillet koster fra 150 kr.
Besøg: www.bornholmerbussen.dk og www.bornholmslinjen.dk

GOMORE: En god og klimavenlig måde at rejse på er Go More, hvor man rejser flere sammen i bilen. Der er ofte pladser i bilerne til og fra Bornholm. Besøgwww.gomore.dk for mere information.

FLY: Det tager kun 25 minutter at flyve til Bornholm fra Kbh. Flyselskabet DAT har mange gode afgange til meget fine priser. Besøg www.dat.dk
NB: DAT har som et af de første flyselskaber valgt at fokusere på fuld CO2-neutralitet for deres indenrigsflyvninger i Danmark og ruterne over Nordsøen.

Book din plads nu

Covid-19:

Vi er i løbende kontakt med Covid-19 – hotlinjen og vi overholder naturligvis alle regler og retningslinjer på retreatet. Vi vil bl.a holde afstand, bruge håndsprit og mundbind i overenstemmelse med sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Negativ coronatest eller lignende er et krav for at deltage. Størstedelen af tiden opholder vi os ude i den smukke natur og friske luft.

Ved aflysning i forbindelse med Covid-19:

Hvis vi bliver nødsaget til at aflyse retreatet pga covid-19 restriktioner, får du dine penge tilbage. Aflyser du selv pg.a. sygdom eller andet, vil vil gerne hjælpe med at sælge din plads på vores sociale medieplatforme, men du får ikke refunderet dine udgifter. Du er meget velkommen til at give din plads til en veninde. Ved sygdom henviser vi til din egen forsikring med sygeerklæring.