Ousia Detox Retreat Sverige jan/feb 20202020-01-31T12:13:40+00:00

Ousia Detox Retreat i Sverige

YIN YOGA • DETOX • NATUR • DANS • KVINDEKRAFT

Ousia Retreat Sverige er et 4-dages kvinderetreat, hvor vi kombinerer intens taoistisk yin yoga, naturlig detox af krop og sind, nærende plantebaseret kost, livgivende dans med ultimativ vinterhygge – altsammen i den stille, svenske fyrreskov.

 Genfind din krops evne til at udrense og balancere sig selv. Genopdag din evne til blot at være til og glæden over, at være opmærksomt tilstede i din krop. Lad naturen og langsomheden atter få plads og betydning i dit liv, så det igen bliver ligetil for dig, at vælge dit autentiske og levende liv – for dig selv, for de mennesker du elsker og for den jord du lever på.

23. januar – 26. januar 2020 (fuldt booket)

&

13. – 16. februar 2020 (fuldt booket)

BOOK DIN PLADS

OM RETREATET OG DE 5 ELEMENTER:

Dato: d. 23 – 26 januar 2020 (udsolgt) / d. 13 – 16 februar 2020 (udsolgt)

Ousia Detox Retreat i Sverige er ment som en gave du kan give dig selv, et mellemrum i dit liv, hvor du synker ind og ned i din krop og opdager eller genopdager den dybe meningsfylde, der findes i netop at være dig.
Ousia er et eksklusivt kvinderetreat, et kærligt rum, med plads til dig, med alt hvad du er og kommer med. En tidslomme fyldt med bevægelse, natur og næring – for både krop og sind.

Retreatet folder sig ud omkring fem elementer; først og fremmest den kraftfulde og forandringsskabende asiatiske yin yoga. En yogaform som er meget mere end blot kropshelende stillinger. Det er en livsfilosofi og en helt utrolig hjælp til at skabe frihed i både krop og sind. Yin er indre ro og grounding, det er fleksibilitet og fokus. Det er rummelighed og glæde. Asiatisk yin yoga understøtter fordøjelse, udrensning og søvn samtidig med at det afhjælper stress, angst og negative tankemønstre. Det er en simpel men kraftfuld praksis, som efter fire intense dage, forhåbentlig vil være med dig resten af dit liv. Under retreatet vil vi praktisere yin yoga hver dag og du vil uden tvivl mærke forandringer i din krop.

Det andet stærke element er detox. I løbet af retreatet 4 dage vil vi arbejde intensivt med at understøtte kroppens naturlige udrensning. Med daglig taoistisk yin yoga praksis, dans og bevægelse, sauna og iskoldt sø-bad, tørbørstning og oil-pulling, vil vi starte eller styrke en livsstil, hvor vi nemt uden behov for udrensningsprogrammer, slankekure mm, kan afgifte og cleane kroppen hver eneste dag i resten af vores liv.  Under elementet “detox” hører også fire dages plantebaseret kost, som understøtter kroppens fordøjelse og udrensning og som, sammen med morgendetox ritual og juice, vil serveres på bestemte tidspunkter i overenstemmelse med de taoistiske principper for balance og detox.

Retreatets tredje element er natur. Retreatstedet ligger midt i den store svenske fyrreskov ved kanten af en smuk og stor skovsø. Med vandrestier lige uden for hytterne er der rig lejlighed for vinter-vandringer gennem den tyste skov. Der bliver tændt op i saunaen hver dag og det er muligt at vinterbade fra badebroen. 

Dans er retreatets fjerde element. Dans er ren livsglæde og i guidede, simple og boblende danse-sessioner vil vi vække vores kvindelige superpowers; sensitiviteten, sensualiteten og yndefuldheden, og derigennem udtrykke vores essens og livgivende energi. Danse-sessionerne på retreatet vil være inspireret af Living Yolates, dynamisk yoga, moderne dans, afro-dans og fri dans. Vi vil få sved på panden og rense kroppen igennem de intense dansesessioner. 

Det femte element er dig. Dit væsen og din kvindelige kraft. Den femte essens. οὐσία. 

Retreatet er for alle kvinder, uanset erfaring og alder. Kom og nyd stilheden i skoven, ved søen, de hyggelige eftermiddage ved brændeovnen og allervigtigst; nyd dig selv og giv dig selv den gave bare at forbinde dig til din sande væren og din kvindelige essens. 

DET PRAKTISKE:
Dato: 23-26 januar 2020 –  UDSOLGT / 13-16 februar 2020 – UDSOLGT

Sted: Retreat stedet “Skoven Kalder” ved Ryd i Sverige
Program: Se fuldt program længere nede på siden
Underviser: Siff Cecilie Mossin
Kursuspris: 5.900 kr. for singleværelse / 4.900 kr. for plads i delt dobbeltværelse (egen seng) / Bad og toiletter findes separat fra værelserne

Inklusiv i prisen:

 • Overnatning i single eller dobbeltværelser på “Skoven Kalder”
 • Undervisning i taoistisk yin yoga og i fri og livgivende dans 
 • Idéer til understøttelse af kroppens evne til detox
 • Konkret inspiration til en livsstil i overensstemmelse med yin yoga og Traditionel Kinesisk Medicin
 • Guidede visualiseringer og mentale øvelser i bevidst nærvær
 • Morgen detox hver morgen
 • Nærende vegetarisk og økologisk morgen grød hver formiddag
 • Vegetarisk og økologisk aftensuppe hver eftermiddag/aften
 • Mulighed for sauna og vinterdyp
 • Økologisk te, sunde snacks og øko frugt i løbet af dagen

OM STEDET
Det er retreat-stedet “Skoven Kalder”, som vil danne ramme om retreatet. 
“Skoven Kalder” ligger ca 2,5 times kørsel fra København og 30 km nord for Karlshamn. 

Omgivet af dyb, svensk skov og lige ved kanten af en stor skov sø, ligger hovedhuset, saunaen og diverse hytter og annekser, 
som tilsammen udgør “Skoven Kalder”. 

For transport og flere deltaljer om at finde frem, se længere nede på siden.

Har du lyst til at være med? Reservér din plads ved at klikke her:

Tilmelding
Siff Cecilie Mossin
Siff Cecilie MossinArrangør og hovedunderviser på retreatet
Jeg hedder Siff og er indehaver og hovedunderviser hos Ousia Yoga og er cand.mag i Filosofi med speciale i eksistentialisme og menneskets forhold til naturen og uddannet Yin Yoga lærer under en af Asiens førende Yin Yoga undervisere Victor Chng. Erfaring og uddannelse inden for holistisk og plantebaseret ernæring. Grundlægger af Ousia Yoga/Yin Yoga Bornholm, som har ugentlige hold, workshops og sommerretreats på Bornholm og i Europa.

Herunder et foreløbigt program. Ændringer kan og vil forekomme.

DAG 1

15.00 Ankomst og indkvartering
15.30 Velkomst, præsentation og Yin Yoga
17.30 Introduktion til “Ousia konceptet”
18.00 Aftensuppe og hygge
Aftenhygge med mulighed for sauna, læsning mm.

DAG 2

7.15 Morgendetox med citron og salt
7.30 Yin Yoga
10.30 Formiddags grød
Egen tid; mentale øvelser, afslapning, gåtur, sauna mm
15.00 Oplæg om holistic/plantbased nutrition
15.45 Living Yolates Session
18.00 Aftensuppe
Aftenhygge med mulighed for sauna, bål og egen tid

DAG 3

7.15 Morgendetox og juice
7.30 Yin Yoga

10.30 Formiddags grød
Egen tid med gåtur, søbad, sauna mm
15.00 Praksis
18.00 Aftenssuppe
Aftenhygge, sauna, læsning mm

DAG 4

7.15 Morgendetox
7.30 Praksis og afsluttende cirkel
11.00 Formiddags grød
På gensyn

BÆREDYGTIGHED

Den største inspiration til grounding, til bevægelse, til forandring, til forbundethed, til yin og yang balance og kraft, er naturen. Den balance og harmoni vi søger i os selv, spejles af naturen på denne smukke planet, som er grundlaget for vores eksistens. 

Af kærlighed og respekt for kloden og alt levende på den, gør vi alt hvad vi kan for at vores retreats, både ude og hjemme, er så bæredygtige som muligt og at vi kun efterlader os rene og kærlige fordspor. 

 • Alle måltider, snacks, drikkevarer er veganske/vegetariske, økologisk og så vidt muligt lokalt producerede. 
 • Alle produlter som bl.a. yogamåtter, udstyr, hygiejne produkter mm er lavet af kemi-fri og bæredygtige materialer.
 • Alt affald sorteres og genbruges når muligt.

TRANSPORT TIL “SKOVEN KALDER”

BIL: Den mest optimale måde for transport til “Skoven Kalder” er samkørsel i bil – både for miljøets og for nemheds skyld. Siff opretter en facebook gruppe, hvor samkørsel kan koordineres. 

“Skoven Kalder” ligger på Krokshult 5, 360 10 Ryd, Sverige.

TOG: Det er også en mulighed med tog. Det vil i så fald være til Mörrum Station og derfra med taxi til “Skoven Kalder”. Det tager ca 30 min i taxi og priser kan findes ved kontakt til 

MörrumsTaxi  
Adresse: Norragårdsvägen 16, 375 34 Mörrum, Sverige
Telefon: +46 76 426 00 84
Book din plads nu