Ousia Retreat Portugal

YIN YOGA • EVENTYR • VIDUNDERLIG NATUR • KVINDEKRAFT NYDELSE

 

Ousia Retreatet i Portugal er skabt for at tage dig med på en dyb og sand rejse ind i dig selv. Vi kombinerer sund vegetarisk kost, intens yin yoga, smukke vandreture og livgivende dans med inspirerende filosofiske drys – altsammen midt i Portugals storslåede natur.

 Genfind din kvindelige ynde og sensualitet. Genopdag din evne til blot at være til og glæden over at være opmærksomt tilstede i din krop. Lad naturen atter få plads og betydning i dit liv så det igen bliver ligetil for dig at vælge dit autentiske og levende liv – for dig selv, for de mennesker du elsker og for den jord du lever på.

17 – 23 november 2024

OM RETREATETS ELEMENTER:

Dato: 17 – 23 november 2024
(Venteliste, skriv mail)

Ousia Retreat Portugal er et eksklusivt kvinderetreat, et kærligt rum, med plads til dig, med alt hvad du er og kommer med. En tidslomme fyldt med dans, yin yoga, natur og næring – for både krop og sind.

Taoistisk Yin Yoga. En yogaform som er meget mere end blot kropshelende stillinger. Det er en livsfilosofi og en helt utrolig hjælp til at skabe frihed i både krop og sind. Yin er indre ro og grounding, det er fleksibilitet og fokus. Det er rummelighed og glæde. Ousia yin yoga understøtter fordøjelse, udrensning og søvn samtidig med at det afhjælper stress, angst og negative tankemønstre. Det er en simpel men kraftfuld praksis, som efter fem intense dage, forhåbentlig vil være med dig resten af dit liv. Under retreatet vil vi praktisere yin yoga hver dag og du vil uden tvivl mærke forandringer i din krop.

Cleansing. I løbet af ugen vil vi arbejde intensivt med at understøtte kroppens naturlige udrensning. Med daglig taoistisk yin yoga praksis, dans og bevægelse, langsomhed og dybe pauser, vil vi starte eller styrke en livsstil, hvor vi nemt og uden behov for udrensningsprogrammer, slankekure mm, kan afgifte og cleane kroppen hver eneste dag i resten af vores liv.
Under elementet “Cleansing” hører også 7 dages dages plantebaseret kost, som understøtter kroppens fordøjelse og udrensning og som, sammen med morgendetox ritual, vil serveres på bestemte tidspunkter i overensstemmelse med de taoistiske principper for balance og udrensning.

Natur. Orada Retreat Center ligger i vidunderlig, landlig natur. Med vandrestier, uforstyrrede skove og floder lige udenfor, er der rig lejlighed for vandringer gennem det karakteristiske syd portugisiske landskab.

Ousia. Den særlige, kvindelige væren. Retreatet er for alle kvinder, uanset erfaring og alder. Kom og nyd stilheden og nærværet i på dette unikke, smukke sted på jorden og allervigtigst; nyd dig selv og giv dig selv den gave at forbinde dig til din sande væren og din kvindelige essens.

DET PRAKTISKE:
Dato: 17 – 23 november 2024

Sted: Portugal, Algarve, Monte da Orada
Underviser: Siff Cecilie Mossin

Værelsesmuligheder (prisen er pr. person):
1. Single Deluxe –  (Udsolgt)
(Privat suite m. eget badeværelse)
2. Single m. delt badeværelse (Udsolgt)
(Privat suite m. nem adgang til adskillige badeværelser)
3. Double (for 2 der rejser sammen) – 9.350,- (Udsolgt)

(Privat dobbeltsuite eller bungalow m. enkeltsenge og eget badeværelse)
4. Quattro Deluxe Creek Viev Studio – 8.950,- (Udsolgt)
(Firepersoners studio m. eget badeværelse. Enheden består af to etager med 2 enkeltsenge på hver)
5. Quattro Sala Futon – (Udsolgt)
(Firepersonersværelse m. adgang til delte badeværelser. Lækre, brede futonsenge i lyst rum på 1. sal)
6. Quattro Køjer – (Udsolgt)
(Firepersonersværelse m. adgang til adskillige delte badeværelser. Stort, lyst rum m. 8 sengepladser til 4 personer.
Dvs. man råder over egen over – og underkøje)

Inklusiv i prisen:

 • Overnatning i charmerende værelser på “Orada”
 • Fuld plantebaseret kost og forplejning
 • Undervisning i taoistisk yin yoga, nydelsesfuld bevægelse, cyklus og meget mere
 • Idéer til understøttelse af kroppens evne til detox
 • Guidede vandreture, silent walks og natur-sessioner
 • Konkret inspiration til en livsstil i overensstemmelse med yin yoga og naturens cyklus
 • Guidede visualiseringer og mentale øvelser i bevidst nærvær
 • Økologisk te, sunde snacks og øko frugt i løbet af dagen

OM STEDET
Det er retreat-stedet “Monte da Orada “, som vil danne ramme om vores uge sammen.
“Orada” er et vidunderligt, sjælfuldt retreatcenter, placeret mellem landlige Alentejo og Algarve regionen på Portugals sydvestlige atlanterhavskyst.
Stedet er et familiedrevet og bæredygtigt sted med permakultur og stort fokus på naturbeskyttelse. “Orada” ligger 2.5 timers kørsel fra Lissabon lufthavn og 1,5 timer fra Faro Lufthavn.
For transportmuligheder, afhentning i lufthavn mm, se længere nede på siden.

Retreatet starter søndag d. 17 november, ankomst mellem kl. 15 – 18.
Vi slutter igen lørdag d. 23 november, afgang ca. kl. 10

TILMELDING OG BETALING
Når du tilmelder dig retreatet betaler du et depositum på 2.500 kr.
Dit depositum er bindende og kan ikke refunderes ved afbud, men kan evt overføres til et andet event. Restbeløbet bedes betalt senest d. 1 september 2024. Det er også muligt at betale restbeløbet i rater. Skriv i din tilmelding, hvis du ønsker dette.

Vigtigt: for at kunne fordele værelserne efter hver enkelts ønsker, er det vigtigt at du skriver i kommentarfeltet hvilken type værelse og dermed pris du booker.

Har du lyst til at være med? Reservér din plads ved at klikke her:

ARRANGØR OG UNDERVISER:
Siff Cecilie Mossin

Spaceholder og grundlægger af Ousia Yin Yoga; kvinderetreats, workshops og uddannelse.

I de sidste syv år har jeg arbejdet intensivt med taoistisk yin, naturconnection og kvindevisdom.

Jeg er cand.mag i Filosofi med speciale i eksistentialisme og menneskets forhold til naturen.
Og naturens afgørende betydning for det moderne, vestlige menneske.

Og så har jeg mange års erfaring og uddannelse inden for holistisk og plantebaseret ernæring, nydelsesfuld bevægelse og rituelle rum.

“Bevægelse, og især yin yoga og dans handler for mig om at skabe frihed; først i kroppen, så i sindet og så i selve livet.
At være tilstede i kroppen her og nu og i sandhed mærke og nyde livsenergien der strømmer i den. Kroppen er en samarbejdspartner, en ven, som det er mere end værd at lytte til og den er en direkte vej ind i større frihed og mere nydelse – noget vi alle har brug for mere af.”

BÆREDYGTIGHED

Den største inspiration til grounding, til bevægelse, til forandring, til forbundethed, til yin og yang balance og kraft, er naturen. Den balance og harmoni vi søger i os selv, spejles af naturen på denne smukke planet, som er grundlaget for vores eksistens.

Af kærlighed og respekt for kloden og alt levende på den, gør vi alt hvad vi kan for at vores retreats, både ude og hjemme, er så bæredygtige som muligt og at vi kun efterlader os rene og kærlige fodspor.

 • Alle måltider, snacks, drikkevarer er veganske/vegetariske, økologisk og så vidt muligt lokalt producerede.
 • Alle produkter som bl.a. yogamåtter, udstyr, hygiejne produkter mm er lavet af kemi-fri og bæredygtige materialer.
 • Alt affald sorteres og genbruges når muligt.

TRANSPORT TIL PORTUGAL OG “MONTE DA ORADA”

Transport frem og tilbage til Portugal og Monte da Orada er det eneste du selv står for.

Den anbefalede rute er at flyve fra Danmark til Lissabon Lufthavn. Flyvetiden er lidt under 4 timer og en returbillet ligger pt. omkring 1.500 kr.
Det er også muligt at flyve til Faro lufthavn på Algarvekysten.

Fra lufthavnen er det muligt at tilvælge airport-transfer arrangeret af Siff og retreat-stedet. Det vil bestå af transfer med private 8-personers minibusser, som vil tage turen fra Lissabon (og evt. Faro) lufthavn og direkte til retreatcenteret og retur igen på afrejsedagen.

Køreturen fra Lissabon er mellem 2,5 – 3 timer.
Når vi nærmer os lidt mere vil en anbefalet flyafgang og mulighed for tilkøb af airporttransfer (260 kr. pr. person pr. tur, dvs for tur/retur transfer er det 520 kr) blive sendt ud.
Der vil blive ét afhentningstidspunkt på ankomstdagen på ligeledes på afrejsedagen.