Ousia Yin Yoga Detox Retreat i Mols Bjerge

 YIN YOGA • DETOX • NATUR • NYDELSE • KVINDEKRAFT

Genopdag din evne til blot at være til og glæden over, at være opmærksomt tilstede i din krop. Lad naturen og langsomheden atter få plads og betydning i dit liv, så det igen bliver ligetil for dig, at vælge dit autentiske og levende liv – for dig selv, for de mennesker du elsker og for den jord du lever på.

”Ousia Yin Yoga Detox Retreat i Mols Bjerge” er et nærende 4-dages retreat for kvinder, fyldt med transformerende taoistisk Yin Yoga, livgivende natursessioner, nydelse, kvindekraft og udrensende plante mad  – alt sammen midt i den vidunderlige natur i Mols Bjerge.

Sensommer Detox Retreat d. 8 – 11 september 2022

Med Siff Cecilie Mossin

OM RETREATET

Ousia Yin Yoga Retreat i Mols Bjerge er et eksklusivt sensommer retreat for kvinder. Det er et kærligt rum, med plads til dig og alt hvad du er og kommer med. En tidslomme fyldt med yin yoga, dans, natur, næring og nydelse.

Taoistisk Yin Yoga. En yogaform som er meget mere end blot kropshelende stillinger. Det er en livsfilosofi og en helt utrolig hjælp til at skabe frihed i både krop og sind. Yin er indre ro og grounding, det er fleksibilitet og fokus. Det er rummelighed og glæde. Taoistisk yin yoga understøtter fordøjelse, udrensning og søvn samtidig med at det afhjælper stress, angst og negative tankemønstre. Det er en simpel men kraftfuld praksis, som efter retreatets intense dage, forhåbentlig vil være med dig resten af dit liv. Under retreatet vil vi praktisere yin yoga hver dag og du vil uden tvivl mærke forandringer i din krop.

Natur. 
Retreat stedet er den smukke gård Strandgaarden, som ligger helt ud til Kattegat på Helgenæs. Strandgaarden hviler mellem bløde bakker, tæt ved skoven og i gåafstand fra Mols Bjerge Nationalpark og havet. Med et hav af vandrestier lige uden for døren, er der rig lejlighed for skovbadningssessioner, meditationsvandringer gennem skov og bakker, langs kyster og strande. Vi kommer til at arbejde i overensstemmelse med naturens rytme og den energi, som er mest intens på det tidspunkt. 

Detox/Cleansing. I løbet af retreatet vil vi arbejde intensivt med at understøtte kroppens naturlige udrensning. Med daglig taoistisk yin yoga praksis, hav-bad, sauna og vandring, vil vi starte eller styrke en livsstil, hvor vi nemt uden behov for udrensningsprogrammer, slankekure mm, kan afgifte og cleane kroppen hver eneste dag i resten af vores liv.  Under elementet “detox” hører derfor også fire dages plantebaseret kost, som understøtter kroppens fordøjelse og udrensning og som, sammen med morgendetox ritual, vil serveres på bestemte tidspunkter i overenstemmelse med de taoistiske principper for balance og udrensning.

Retreatet er for alle kvinder, uanset erfaring og alder.

Kom og nyd havet og himlen og lad blikket strække sig ud og tankerne stilne og allervigtigst; nyd dig selv og giv dig selv den gave, at forbinde dig til din sande væren og din kvindelige essens.

DET PRAKTISKE
Dato: torsdag d. 8 – søndag d. 11 september 2022

Sted: Strandgaarden Retreat, Helgenæs, Jylland
Underviser: Siff Cecilie Mossin
Pris: Plads i dobbeltværelse: 3.900 kr. / Plads i enkeltværelse: 4.500 kr.

Inklusiv i prisen:

 • Undervisning i taoistisk yin yoga, natursessioner, feminint flow mm.
 • Overnatning og fuld forplejning på Strandgaarden Retreat
 • Idéer til understøttelse af kroppens evne til detox
 • Guidede visualiseringer og mentale øvelser i bevidst nærvær
 • Morgen detox hver morgen
 • Nærende vegetarisk og økologisk formiddagsbruch hver dag
 • Vegetarisk og økologisk aftensuppe hver eftermiddag/aften
 • Økologisk te, sunde snacks og øko frugt i løbet af dagen

OM STEDET
Det er Strandgaarden Retreat som danner rammen om vores dage sammen. Strandgaarden er en idyllisk gård beliggende i naturskønne omgivelser på Helgenæs, nær Mols Bjerge Nationalpark og Esby Strand.

TILMELDING OG BETALING
Når du tilmelder dig retreatet betaler du et depositum på 850 kr. Dit depositum er bindende og kan ikke refunderes ved afbud, men kan evt overføres til et andet event.

Har du lyst til at være med? Reservér din plads ved at klikke her:

Siff Cecilie Mossin
Siff Cecilie Mossin
Jeg er uddannet i taoistisk yin yoga under en af Asiens førende Yin Yoga
undervisere Victor Chng og er grundlægger af Ousia Yin Yoga, som afholder kvinderetreats på Bornholm, i Danmark og i Europa.

Jeg er cand.mag i Filosofi med speciale i eksistentialisme og menneskets forhold
til naturen. Og naturens afgørende betydning for det moderne, vestlige menneske.

Og så har jeg mange års erfaring og uddannelse inden for holistisk og plantebaseret ernæring og uddannet Living Yolates underviser.

“Bevægelse, og især yin yoga og dans handler for mig om at skabe frihed; først i kroppen, så i sindet og så i selve livet.
At være tilstede i kroppen her og nu og i sandhed mærke og nyde livsenergien der strømmer i den. Kroppen er en samarbejdspartner, en ven, som det er mere end værd at lytte til og den er en direkte vej ind i større frihed og mere nydelse – noget vi alle har brug for mere af.”

Herunder et overordnet program. Ændringer kan og vil forekomme.

DAG 1

16.00 Velkommen på Strandgaarden
16.30 Vi lander i cirklen
17.30 Aftensuppe
19.00 Aftenpraksis yin yoga

DAG 2

7.30 Morgendetox
8.00 Morgenpraksis
10.30 Formiddags brunch
Egen tid; mentale øvelser, afslapning, gåtur mm
14.00 Eftermiddagspraksis og natursession
18.00 Aftensuppe
19.30 Cirkel og ceremoni

DAG 3

7.30 Morgendetox
8.00 Morgenpraksis
10.30 Formiddags brunch
12.00 Silent Walk og indre arbejde
Egen tid, fx sauna, hvile mm
16.00 Natursession
18.00 Aftensuppe
19.30 Nydelsesfuld bevægelse og feminint flow

 

DAG 4

7.30 Morgendetox
8.00 Morgenpraksis
10.00 Formiddags brunch
11.30 Natur session og afsluttende cirkel
13.30 På gensyn

BÆREDYGTIGHED

Den største inspiration til grounding, til bevægelse, til forandring, til forbundethed, til yin og yang balance og kraft, er naturen. Den balance og harmoni vi søger i os selv, spejles af naturen på denne smukke planet, som er grundlaget for vores eksistens. 

Af kærlighed og respekt for kloden og alt levende på den, gør vi alt hvad vi kan for at vores retreats, både ude og hjemme, er så bæredygtige som muligt og at vi kun efterlader os rene og kærlige fodspor. 

 • Alle måltider, snacks, drikkevarer er veganske/vegetariske, økologisk og så vidt muligt lokalt producerede. 
 • Alle produkter som bl.a. yogamåtter, udstyr, hygiejne produkter mm er lavet af kemi-fri og bæredygtige materialer.
 • Alt affald sorteres og genbruges når muligt.

Covid-19:

Vi er i løbende kontakt med Covid-19 – hotlinjen og vi overholder naturligvis alle regler og retningslinjer på retreatet.

Ved aflysning i forbindelse med Covid-19:

Hvis vi bliver nødsaget til at aflyse retreatet pga covid-19 restriktioner, får du dine penge tilbage. Aflyser du selv pg.a. sygdom eller andet, vil vil gerne hjælpe med at sælge din plads på vores sociale medieplatforme, men du får ikke refunderet dine udgifter. Du er meget velkommen til at give din plads til en veninde. Ved sygdom henviser vi til din egen forsikring med sygeerklæring.