Living Yolates og Yin Yoga Retreat i Skoven

YIN YOGA • NATUR • DANS • DETOX • KVINDEKRAFT

”Living Yolates og Yin Yoga Retreat i Skoven” er et 4-dages kvinderetreat, hvor vi kombinerer intens taoistisk Yin Yoga, Living Yolates, dans, plantebaseret og udrensende kost med mindfullness og meditation – alt sammen midt i den stille, svenske fyrreskov.

Genfind din krops evne til at udrense og balancere sig selv. Genopdag din evne til blot at være til og glæden over, at være opmærksomt tilstede i din krop. Lad naturen og langsomheden atter få plads og betydning i dit liv, så det igen bliver ligetil for dig, at vælge dit autentiske og levende liv – for dig selv, for de mennesker du elsker og for den jord du lever på.

5. marts – 8. marts 2020 

Med Mikkala Marilyn Kissi og Siff Cecilie Mossin

Retreatet er fuldt booket – skriv for venteliste.

OM RETREATETS ELEMENTER:

Dato: d. 5 – 8 marts 2020 

Living Yolates og Yin Yoga Retreat i Skoven er et eksklusivt kvinderetreat, et kærligt rum, med plads til dig, med alt hvad du er og kommer med. En tidslomme fyldt med dans, yin yoga, natur og næring – for både krop og sind.

Living Yolates. Living Yolates vil give dig et selv kærligt boost til krop sind og sjæl. Du vil blive guidet til at mærke din rene essens og kvindekraft igennem styrkende yoga, mental udrensning og befriende dans. Du vil få gennemarbejdet hele din krop med styrke og feminint flow, der åbner op til ny energi og livsglæde.

Taoistisk Yin Yoga. En yogaform som er meget mere end blot kropshelende stillinger. Det er en livsfilosofi og en helt utrolig hjælp til at skabe frihed i både krop og sind. Yin er indre ro og grounding, det er fleksibilitet og fokus. Det er rummelighed og glæde. Asiatisk yin yoga understøtter fordøjelse, udrensning og søvn samtidig med at det afhjælper stress, angst og negative tankemønstre. Det er en simpel men kraftfuld praksis, som efter fire intense dage, forhåbentlig vil være med dig resten af dit liv. Under retreatet vil vi praktisere yin yoga hver dag og du vil uden tvivl mærke forandringer i din krop.

Detox/Cleansing. I løbet af retreatets 4 dage vil vi arbejde intensivt med at understøtte kroppens naturlige udrensning. Med daglig taoistisk yin yoga praksis, dans og bevægelse, sauna og iskoldt sø-bad, tørbørstning og oil-pulling, vil vi starte eller styrke en livsstil, hvor vi nemt uden behov for udrensningsprogrammer, slankekure mm, kan afgifte og cleane kroppen hver eneste dag i resten af vores liv.  Under elementet “detox” hører også fire dages plantebaseret kost, som understøtter kroppens fordøjelse og udrensning og som, sammen med morgendetox ritual, vil serveres på bestemte tidspunkter i overenstemmelse med de taoistiske principper for balance og udrensning.

Natur. Retreat stedet ligger midt i den store svenske fyrreskov ved kanten af en smuk og stor skovsø. Med vandrestier lige uden for hytterne er der rig lejlighed for vinter-vandringer gennem den tyste skov. Der bliver tændt op i saunaen hver dag og det er muligt at vinterbade fra badebroen. Retreatet er for alle kvinder, uanset erfaring og alder. Kom og nyd stilheden i skoven, ved søen, de hyggelige eftermiddage ved brændeovnen og allervigtigst; nyd dig selv og giv dig selv den gave bare at forbinde dig til din sande væren og din kvindelige essens. 

Retreatet er for alle kvinder, uanset erfaring og alder. Kom og nyd stilheden i skoven, ved søen, de hyggelige eftermiddage ved brændeovnen og allervigtigst; nyd dig selv og giv dig selv den gave bare at forbinde dig til din sande væren og din kvindelige essens.

DET PRAKTISKE:
Dato: 5-8 marts 2020 

Sted: Retreat stedet “Skoven Kalder” ved Ryd i Sverige
Undervisere: Mikkala Marilyn Kissi og Siff Cecilie Mossin
Kursuspris:
4.500 kr. for plads på et quattro/triple-værelse i hovedhuset (3/4 personer) (udsolgt)
5.200 kr. for plads i delt dobbeltværelse (egen seng) (udsolgt)
5.900 kr. for plads i singleværelse (udsolgt)

Bad og toiletter findes separat fra værelserne

Inklusiv i prisen:

 • Overnatning i single eller dobbeltværelser på “Skoven Kalder
 • Undervisning i taoistisk yin yoga og Living Yolates
 • Idéer til understøttelse af kroppens evne til detox
 • Konkret inspiration til en livsstil i overensstemmelse med yin yoga og Living Yolates
 • Guidede visualiseringer og mentale øvelser i bevidst nærvær
 • Morgen detox hver morgen
 • Nærende vegetarisk og økologisk brunch hver dag
 • Vegetarisk og økologisk aftensuppe hver eftermiddag/aften
 • Mulighed for sauna og vinterdyp
 • Økologisk te, sunde snacks og øko frugt i løbet af dagen

OM STEDET
Det er retreat-stedet “Skoven Kalder”, som vil danne ramme om retreatet. 

“Skoven Kalder” ligger ca 2,5 times kørsel fra København og 30 km nord for Karlshamn. 

Omgivet af dyb, svensk skov og lige ved kanten af en stor skov sø, ligger hovedhuset, saunaen og diverse hytter og annekser, 
som tilsammen udgør “Skoven Kalder”. 

For transport og flere deltaljer om at finde frem, se længere nede på siden.

TILMELDING OG BETALING
Når du tilmelder dig retreatet betaler du et depositum på 1500 kr. Dit depositum er bindende og kan ikke refunderes ved afbud, men kan evt overføres til et andet event. Restbeløbet bedes betalt senest d. 7 februar 2020. Det er også muligt at betale restbeløbet i to rater. Skriv i din tilmelding, hvis du ønsker dette.

Har du lyst til at være med? Reservér din plads ved at klikke her:

Siff Cecilie Mossin
Siff Cecilie Mossin
Jeg er uddannet i taoistisk yin yoga under en af Asiens førende Yin Yoga
undervisere Victor Chng og er grundlægger af Ousia Yoga, som har ugentlige
hold, workshops og retreats på Bornholm og i Europa.
Jeg er cand.mag i Filosofi med speciale i eksistentialisme og menneskets forhold
til naturen. Erfaring og uddannelse inden for holistisk og plantebaseret ernæring og uddannet Living Yolates underviser.
“Yoga og dans handler for mig om at skabe frihed; først i kroppen, så i sindet og så i selve livet. At være tilstede i kroppen her og nu og i sandhed mærke og nyde livsenergien der strømmer i den. Kroppen er en samarbejdspartner, en ven, som det er mere end værd at lytte til.”
Mikkala Marilyn Kissi
Mikkala Marilyn Kissi
Jeg er stifter af den holistiske træningsform Living Yolates. Jeg har studeret dans og bevægelse siden jeg var en lille pige og tog til London som 16 årig, hvor jeg blev uddannet som professionel danser på London Studio Center. Jeg boede i London i 8 år som professionel danser og sanger, som inspirerede mig til at tage taget en bred vifte af uddannelser inden for Yoga, Pilates, Kinesiologi, Kostvejleder og Krops Master. Jeg er dybt fascineret af kroppens visdom og healende evner, det er fantastisk som vi kan balancere krop og sind i gennem bevægelse, åndedræt og intention. For 14 år siden udviklede jeg træningsformen Living Yolates som kombinerer det bedste fra yoga, pilates, dans, meditation, energiarbejde og personlig udvikling. Jeg har en dyb passion for, at få mennesker til at mærke deres indre kraft, livsglæde og have tillid til det smukke i livet.
Living Yolates er for alle uanset erfaring, og det handler allermest om at lære at lytte til sig selv og forstå de vigtige signaler fra kroppen. Du har alt hvad der skal til og Living Yolates støtter dig i at mærke dit fulde potentiale.

Herunder et overordnet program. Ændringer kan og vil forekomme.

DAG 1

15.00 Ankomst og indkvartering
15.30 Velkomst, præsentation og praksis
18.00 Aftensuppe og hygge
Sauna, læsning, meditation, hygge

DAG 2

7.15 Morgendetox og praksis
10.30 Formiddags grød
Egen tid; mentale øvelser, afslapning, gåtur, sauna mm
15.00 Praksis
18.00 Aftensuppe
Aftenhygge med mulighed for sauna, bål, læsning mm

DAG 3

7.15 Morgendetox og praksis
10.30 Formiddags grød
Egen tid med gåtur, søbad, sauna mm
15.00 Praksis
18.00 Aftenssuppe
Aftenhygge, sauna, læsning mm

DAG 4

7.15 Morgendetox
7.30 Praksis og afsluttende cirkel
11.00 Formiddags grød
På gensyn

BÆREDYGTIGHED

Den største inspiration til grounding, til bevægelse, til forandring, til forbundethed, til yin og yang balance og kraft, er naturen. Den balance og harmoni vi søger i os selv, spejles af naturen på denne smukke planet, som er grundlaget for vores eksistens. 

Af kærlighed og respekt for kloden og alt levende på den, gør vi alt hvad vi kan for at vores retreats, både ude og hjemme, er så bæredygtige som muligt og at vi kun efterlader os rene og kærlige fodspor. 

 • Alle måltider, snacks, drikkevarer er veganske/vegetariske, økologisk og så vidt muligt lokalt producerede. 
 • Alle produkter som bl.a. yogamåtter, udstyr, hygiejne produkter mm er lavet af kemi-fri og bæredygtige materialer.
 • Alt affald sorteres og genbruges når muligt.

TRANSPORT TIL “SKOVEN KALDER”

BIL: Den mest optimale måde for transport til “Skoven Kalder” er samkørsel i bil – både for miljøets og for nemheds skyld. Mikkala og Siff opretter en facebook gruppe, hvor samkørsel kan koordineres. 

“Skoven Kalder” ligger på Krokshult 5, 360 10 Ryd, Sverige.

TOG: Det er også en mulighed med tog. Det vil i så fald være til Mörrum Station og derfra med taxi til “Skoven Kalder”. Det tager ca 30 min i taxi og priser kan findes ved kontakt til 

MörrumsTaxi  
Adresse: Norragårdsvägen 16, 375 34 Mörrum, Sverige
Telefon: +46 76 426 00 84