Ousia Kvinderetreat i den svenske skærgård

YIN YOGA • BEVÆGELSE • VIDUNDERLIG NATUR • KVINDEKRAFT OG FRIHED

 

“Ousia Kvinderetreat i den svenske skærgård” er et 5-dages kvinderetreat, hvor vi kombinerer intens taoistisk yin yoga, nydelsesfuld bevægelse, plantebaseret og udrensende kost med natursessioner og nærvær – alt sammen i den mest vidunderlige og fredede natur i den svenske vestkysts skærgård.

Genfind din krops evne til at udrense og balancere sig selv. Genopdag din evne til blot at være til og glæden over, at være opmærksomt tilstede i din krop. Lad naturen og langsomheden atter få plads og betydning i dit liv, så det igen bliver ligetil for dig, at vælge dit autentiske og levende liv – for dig selv, for de mennesker du elsker og for den jord du lever på.

Næste retreat i Kärlingesund: 2-6 oktober 2024

Med Siff Cecilie Mossin

 

OM RETREATETS ELEMENTER:

Dato: 2-6 oktober 2024

Ousia Kvinderetreat i den svenske skærgård er et eksklusivt kvinderetreat, et kærligt rum, med plads til dig, med alt hvad du er og kommer med. En tidslomme fyldt med dans, yin yoga, natur og næring – for både krop og sind.

Taoistisk Yin Yoga. En yogaform som er meget mere end blot kropshelende stillinger. Det er en livsfilosofi og en helt utrolig hjælp til at skabe frihed i både krop og sind. Yin er indre ro og grounding, det er fleksibilitet og fokus. Det er rummelighed og glæde. Ousia yin yoga understøtter fordøjelse, udrensning og søvn samtidig med at det afhjælper stress, angst og negative tankemønstre. Det er en simpel men kraftfuld praksis, som efter fem intense dage, forhåbentlig vil være med dig resten af dit liv. Under retreatet vil vi praktisere yin yoga hver dag og du vil uden tvivl mærke forandringer i din krop.

Cleansing. I løbet af retreatets 5 dage vil vi arbejde intensivt med at understøtte kroppens naturlige udrensning. Med daglig taoistisk yin yoga praksis, dans og bevægelse, langsomhed og dybe pauser, vil vi starte eller styrke en livsstil, hvor vi nemt og uden behov for udrensningsprogrammer, slankekure mm, kan afgifte og cleane kroppen hver eneste dag i resten af vores liv.
Under elementet “Cleansing” hører også fem dages plantebaseret kost, som understøtter kroppens fordøjelse og udrensning og som, sammen med morgendetox ritual, vil serveres på bestemte tidspunkter i overensstemmelse med de taoistiske principper for balance og udrensning.

Natur. Kärlingesund Retreat Center ligger lige ved Bokenäset, i provinsen Bohuslän. Stedet ligger i en fredet nationalpark lige ud til enge, skove og de hundredevis af små øer, som udgør den svenske vestkysts fortryllende skærgård. Med vandrestier, uforstyrret natur lige for enden af haven, er der rig lejlighed for sensommer-vandringer gennem de karakteristiske runde klipper, den blomstrende lyng og med havet i blikket.

Ousia. Den særlige, kvindelige væren. Retreatet er for alle kvinder, uanset erfaring og alder. Kom og nyd stilheden og nærværet i den unikke, svenske skærgård, de nærende eftermiddage ved i græsset foran yogasalen og allervigtigst; nyd dig selv og giv dig selv den gave at forbinde dig til din sande væren og din kvindelige essens.

DET PRAKTISKE:
Dato: 2-6 oktober 2024

Sted: Kärlingesund Retreat Center, Sverige
Underviser: Siff Cecilie Mossin
Kursuspris:
Plads i enkeltværelse: 6.850 kr.
Plads i dobbeltværelse: 6.550 kr.
(Dobbeltværelser er for 2 personer der rejser sammen, kan også bookes som enkeltværelse )
NB: Bad og toiletter findes separat fra værelserne.

Inklusiv i prisen:

 • Overnatning i charmerende værelser på “Kärlingesund”
 • Undervisning i taoistisk yin yoga og nydelsesfuld bevægelse
 • Idéer til understøttelse af kroppens evne til detox
 • Guidede vandreture, silent walks og natur-sessioner
 • Konkret inspiration til en livsstil i overensstemmelse med yin yoga og naturens cyklus
 • Guidede visualiseringer og mentale øvelser i bevidst nærvær
 • Morgen detox hver morgen
 • Nærende plantebaseret og økologisk brunch og aftensmad hver dag
 • Økologisk te, sunde snacks og øko frugt i løbet af dagen

OM STEDET
Det er retreat-stedet “Kärlingesund Retreat Center”, som vil danne ramme om retreatet. 

“Kärlingesund Retreat Center” ligger nord for Göteborg på den svenske vestkyst, ca 4 timers kørsel fra Københavns Lufthavn. 

Midt i fredet nationalpark, med enge, hav, klipper og skov ligger de smukke, røde træbygninger som tilsammen udgør “Kärlingesund”

For transportmuligheder mm, se længere nede på siden.

TILMELDING OG BETALING
Når du tilmelder dig retreatet betaler du et depositum på 1.500 kr.
Dit depositum er bindende og kan ikke refunderes ved afbud, men kan evt overføres til et andet event. Restbeløbet bedes betalt senest d. 1 august 2024. Det er også muligt at betale restbeløbet i rater. Skriv i din tilmelding, hvis du ønsker dette.

Har du lyst til at være med? Reservér din plads ved at klikke her:

Herunder en fornemmelse af et program. Ændringer vil forekomme.

DAG 1

16.00 Ankomst og indkvartering
18.00 Velkomst, præsentation og aftensmad
19.00 Aftenpraksis og hygge

 

DAG 2

7.30 Morgendetox
8.00 Morgenpraksis
10.30 Formiddags brunch
Egen tid; mentale øvelser, afslapning, gåtur mm
15.00 Natursession
18.00 Aftensmad
Aftenhygge med mulighed for havbad, bål, læsning mm

DAG 3

7.30 Morgendetox
8.00 Morgenpraksis

10.30 Formiddags brunch
Egen tid med vandretur, havbad, hvile mm
18.00 Aftensmad
19.30 Aften yin yoga og ritual

DAG 4

7.30 Morgendetox
8.00 Morgenpraksis
10.30 Brunch
Egen tid. Hygge, vandring, hvile.
15.00 Session
18.00 Aftensmad og aftenhygge
19.30 Udesidning, ritual mm

DAG 5

7.30 Morgendetox
8.00 Morgenpraksis
11.00 Brunch
12.00 Afsluttende cirkel, ceremoni og på gensyn

Siff Cecilie Mossin
Siff Cecilie Mossin
Spaceholder og grundlægger af Ousia Yin Yoga; kvinderetreats, workshops og uddannelse.
Cand.mag i Filosofi med speciale i eksistentialisme og menneskets forhold
til naturen. Erfaring og uddannelse inden for holistisk og plantebaseret ernæring, nydelsesfuld bevægelse, rituelle rum, mm.

BÆREDYGTIGHED

Den største inspiration til grounding, til bevægelse, til forandring, til forbundethed, til yin og yang balance og kraft, er naturen. Den balance og harmoni vi søger i os selv, spejles af naturen på denne smukke planet, som er grundlaget for vores eksistens.

Af kærlighed og respekt for kloden og alt levende på den, gør vi alt hvad vi kan for at vores retreats, både ude og hjemme, er så bæredygtige som muligt og at vi kun efterlader os rene og kærlige fodspor.

 • Alle måltider, snacks, drikkevarer er veganske/vegetariske, økologisk og så vidt muligt lokalt producerede.
 • Alle produkter som bl.a. yogamåtter, udstyr, hygiejne produkter mm er lavet af kemi-fri og bæredygtige materialer.
 • Alt affald sorteres og genbruges når muligt.

TRANSPORT TIL “Kärlingesund”

Transport frem og tilbage til “Kärlingesund Retreat Center” er det eneste du selv står for.

BIL: En fin måde for transport til “Kärlingesund Retreat Center” er samkørsel i bil – både for miljøets og for nemheds skyld.
Siff opretter en facebook gruppe, hvor samkørsel kan koordineres. 

Kärlingesund Retreat Center ligger nord for Göteborg, ca 4 timers kørsel fra Kbh, en del kortere hvis man tager færgen til Helsingborg og kører derfra. Kommer man fra Jylland går der færgeafgange fra Frederikshavn til Göteborg og så er der kun en times tid i bil nordpå.

TOG og BUS:

Det er også nemt at tage tog + bus. Der er fine afgange fra Hovedbanegården, som passer sammen og bussen sætter dig af lige forenden af grusvejen, ganske tæt på Kärlingesund Retreat Center, hvor du også kan blive hentet. Find afgange på Google Maps, Rejseplanen mm.