Ousia Yin Yoga Immersion2021-11-20T12:57:38+00:00

OUSIA YIN YOGA IMMERSION 2022

 nydelse • natur • nærvær / frihed • fred • fællesskab

Kom med på OUSIA YIN YOGA IMMERSION, – en transformerende selvuddannelse for dig, som ønsker at genopdage din evne til at nyde og glædes over det simple og samtidigt helt mirakuløse; at du er her lige nu, i dit liv, i din krop, på denne smukke klode.

OUSIA YIN YOGA IMMERSION er en opdagelsesrejse tilbage til dig selv.
En rejse hjem i din smukke, guddommelige krop, hvor du igen vil opleve frihed, fred, nærvær og nydelse i overflod.

OUSIA YIN YOGA IMMERSION er et fordybelsesforløb for dig, der ønsker igen at lade naturen, både din indre og den ydre omkring dig, få plads og betydning i dit liv, så det bliver lidt lettere for dig, at vælge dit smukkeste og sandeste liv – for dig selv, for de mennesker du elsker og for den Jord du lever på.

Kom…lad os følges, et skridt ad gangen…

OUSIA YIN YOGA IMMERSION = EN FORDYBELSESREJSE

OUSIA YIN YOGA IMMERSION er yin yoga, natur, dans, næring, nydelse, kvindekraft, cirkel, fællesskab, skov, hede, hav og knitrende stjernehimle.

I løbet af IMMERSION vil vi arbejde med:

– sammen at etablere en taoistisk yin yoga praksis så stærk og intuitiv, at den vil forblive en ven og støtte gennem resten af dit liv.

– at forstå og integrere taoistisk filosofi som livsstil, herunder med særligt fokus på kroppens evne til udrensning og fordøjelse.

– at omforme og målrette vores yin kraft så den bliver en uudtømmelig kilde af kraft, hvorfra du kan skabe og virkeliggøre dine drømme og ønsker for dit ene smukke liv på denne klode.

– Selvomsorg. I praksis at ære og nære dig selv. At bringe nydelse og nærvær, langsomhed og frihed ind i dit liv – noget vi som kvinder virkelig har brug for, men som alt for ofte står allersidst på listen.

– At skabe forbindelse til vores kvindekraft, vores egen og den der opstår når vi træder ind i en kreds af ligesindede, støttende søstre. At genopdage vores forbindelse til naturen. At genindføre ritualer og ceremonier.

IMMERSION er et kærligt rum, med plads til dig og alt hvad du er og kommer med.

DEN TAOISTISKE YIN YOGA

Omdrejningspunktet for IMMERSION den dybe taoistiske yin yoga.
En yogaform, som er meget mere end blot kropshelende stillinger. Det er en livsfilosofi og en helt utrolig hjælp til at skabe frihed i både krop og sind.

Taoistisk yin er indre ro og grounding, det er fleksibilitet og fokus. Det er rummelighed og glæde. Taoistisk yin yoga understøtter fordøjelse, udrensning og søvn samtidig med at det afhjælper stress, angst og negative tankemønstre.

Det er en simpel, men kraftfuld praksis, som efter vores 8 måneders fordybelse, forhåbentlig vil være med dig resten af dit liv.

DET PRAKTISKE

OUSIA YIN YOGA IMMERSION strækker sig over 8 måneder og består bl.a af en række nærende retræter, hvor vi prioriterer tid til os selv og hinanden ved at mødes i vores kvindekreds og gå dybere, alene og sammen.

I mellemrummene mellem vores møder i cirklen og på yogamåtten vil vi integrere og styrke vores egen praksis med hjælp fra hjemmeopgaver, som alle er designet til at motivere og støtte dig til at fastholde din praksis og derigennem få mere nydelse, sensualitet og glæde i din krop og i dit liv.

Hver måned vil du modtage en online træningssession, som er sammensat sådan at den understøtter din yin yoga rejse bedst muligt. Onlinesessionerne kan du gense så ofte du har lyst og du får ubegrænset adgang til dem.
Derudover vil du modtage mails med mentale øvelser og selvomsorgs praksisser du let selv kan integrere i dit daglige liv.

Cirka halvvejs igennem forløbet vil du få mulighed for at booke en online 1:1 samtale med Siff omkring din proces.
Og du vil desuden få adgang til en lukket facebookgruppe, hvor du får en lille “tribe” med de andre kvinder fra uddannelsen. Her vil du finde motivation, omsorg og sparring.

OUSIA YIN YOGA IMMERSION kan stå alene som en smuk og dedikeret gave til dig selv – en tid til dig, til din krop, dit lys og dine drømme.

IMMERSION kan også efterfølges af Ousia Yin Yoga Teacher Training, en to-dages overbygning for dig, der ønsker at dele denne unikke praksis.
Både IMMERSION og TEACHER TRAINING afsluttes med et certifikat.

Datoer for IMMERSION 2022:
1 – 3 april Retreat Mols Bjerge
24 – 26 juni Retreat Bornholm
22 – 24 august Retreat Bornholm
12 – 15 september 1:1 samtale med Siff
4 – 6 november Retreat Mols Bjerge

Alle vores retræter er med fuld forplejning og vi spiser udelukkende plantebaseret og naturligt udrensende på linje med de taoistiske principper for naturlig udrensning.

På retræterne i Mols Bjerge er overnatning også inkluderet, i enten enkelt eller dobbeltværelser.
På retræterne på Bornholm, som ligger i juni og august måned står man selv for overnatning. På den måde har man mulighed for at forlænge sit ophold på solskinsøen, hvis man ønsker det. (Vi hjælper meget gerne med at finde billig, privat overnatning hvis dette ønskes.)

ARRANGØR OG UNDERVISER

Jeg er uddannet i taoistisk yin yoga under en af Asiens førende Yin Yoga
undervisere Victor Chng og er grundlægger af Ousia Yin Yoga, som afholder kvinderetreats på Bornholm, i Danmark og i Europa.
I de sidste 5 år har jeg arbejdet intensivt med taoistisk yin, naturconnection og kvindevisdom.

Jeg er cand.mag i Filosofi med speciale i eksistentialisme og menneskets forhold til naturen.
Og naturens afgørende betydning for det moderne, vestlige menneske.

Og så har jeg mange års erfaring og uddannelse inden for holistisk og plantebaseret ernæring og er bl.a uddannet Living Yolates underviser og holistisk massage terapeut.

“Bevægelse, og især yin yoga og dans handler for mig om at skabe frihed; først i kroppen, så i sindet og så i selve livet.
At være tilstede i kroppen her og nu og i sandhed mærke og nyde livsenergien der strømmer i den. Kroppen er en samarbejdspartner, en ven, som det er mere end værd at lytte til og den er en direkte vej ind i større frihed og mere nydelse – noget vi alle har brug for mere af.”

DIN INVESTERING

Din investering for 8 måneders fordybelsesrejse med taoistisk yin yoga, ultimativ kærlighed til dig selv og din krop, frihed og fred i dit indre rum og en smuk kreds af kvindeligt fællesskab; al kost, undervisning, online sessioner og materiale, oplæg fra gæsteundervisere samt overnatning på 2 retreats på Strandgaarden Retreat Center i Mols Bjerge;

Pris: 22.500 kr.

Det er muligt at betale uddannelsen i rater.

NB: husk at overnatning under retræterne på Bornholm ikke er inkluderet og det samme gælder transport.

Du er tilmeldt OUSIA YIN YOGA IMMERSION 2022 og din plads er reserveret når du har indbetalt depositum på 4.500kr.

ANSØGNING OG OPTAGELSE

For at holde uddannelsen så personlig og tryg som mulig, er det vigtigt for mig at der er flow og resonans imellem de enkelte deltagere på IMMERSION og derfor er en afklarende samtale med mig en forudsætning for at kunne blive optaget på IMMERSION.

Samtalen er ligeså meget en hjælp for dig, for at blive sikker og afklaret på, om det er det helt rigtige for dig, at blive en del af denne cirkel af kvinder på rejse. Det er derfor ikke en bedømmelse af dig, der er intet du skal bevise. Lad hjertet tale <3 

IMMERSION kræver ingen yoga erfaring eller andre særlige forudsætninger, det er et forløb for alle kvinder.
Den eneste forventning er, at du har lyst til at dykke ned i og fordybe dig i dette arbejde, at du er klar på at møde op og indtage din helt særlige plads i cirklen.

Mærker du et kald, en indre stemme som guider dig ind på denne sti, så tag dig god tid og send mig en mail på yinyogabornholm@gmail.com, hvor du fortæller lidt om dig selv og om hvad du drømmer om at få ud af at deltage i IMMERSION ?
Når du har ansøgt og jeg har modtaget din mail, finder vi tid til en afklarende samtale, hvor vi sammen finder ud af, om IMMERSION er det helt rigtige for dig der hvor du er i dit liv.

Kærligst Siff

DET MED små BOGSTAVER

Vi er i løbende kontakt med Covid-19 – hotlinjen og vi overholder naturligvis alle regler og retningslinjer der måtte være på givne tidspunkt.

I KÆRLIGHED TIL KLODEN

Den største inspiration til grounding, til bevægelse, til forandring, til forbundethed, til yin og yang balance og kraft, er naturen. Den balance og harmoni vi søger i os selv, spejles af naturen på denne smukke planet, som er grundlaget for vores eksistens. 

Af kærlighed og respekt for kloden og alt levende på den, gør vi alt hvad vi kan for at vores retreats, uddannelser og workshops både ude og hjemme, er så bæredygtige som muligt og at vi kun efterlader os rene og kærlige fodspor. 

  • Alle måltider, snacks, drikkevarer er veganske/vegetariske, økologisk og så vidt muligt lokalt producerede. 
  • Alle produkter som bl.a. yogamåtter, udstyr, hygiejne produkter mm er lavet af kemi-fri og bæredygtige materialer.
  • Alt affald sorteres og genbruges når muligt.