LIFE FORCE YOGA

Yin Yoga kombineret med taoistisk filosofi,
traditionel kinesisk medicin og moderne
forskning i bindevæv.

I Yin Yoga er en grounding af underkroppen selve nøglen til en friere og mere åben krop. Yin stillinger fokuserer hovedsageligt på området omkring bækkenet, lænden, hofterne og på knæ, ankler og fødder.

Med en fokuseret grounding af underkroppen og en opmærksom afspændthed i yogastillingerne, som holdes relativt længe (2-5 min.), sammenlignet med andre yogaformer, bliver det muligt at løsne op for dybe spændinger og blokeringer i bindevæv, sener og led. Som naturlig konsekvens forbedres kroppens struktur og holdning, der skabes mere bevægelsesfrihed i led og ligamenter.

Chi er en strøm af energi, der flyder gennem meridianbanerne i bindevævet. Et menneskes sundhed hænger uløseligt sammen med kvaliteten af denne livsenergi og dens mulighed for at strømme frit gennem kroppen. Chi bremses af blokeringer og spændinger i bindevævet og derfor må disse låsninger først arbejds fri for at Chi kan flyde frit rundt i kroppen.

Når bindevæv, og dermed meridianbanerne er blokerede vil det påvirke vitale funktioner i kroppen såsom fordøjelse, udrensning, søvnrytme og kvalitet, overskud, humør og energiniveau. For kvinder vil det også kunne påvirke den månedlige cyklus, både for menstruerende kvinder og for kvinder i og efter overgangsalderen.

Denne særlige form for Yin Yoga er ren næring for både krop og sind. Når vi praktiserer Yin Yoga nærer vi vores livsenergi, giver den mere kraft, får flammen til at brænde klarere. Pure Lifeforce Nutrition.

siff cecilie mossin

Siff Cecilie Mossin, yin yoga lærer og cand. mag i filosofi Foto: Sally Rosendahl
Læs mere på www.siffceciliemossin.dk

Jeg er uddannet Yin Yoga lærer under en af Asiens førende Yin Yoga undervisere Victor Chng. Derudover har jeg en KA i Filosofi fra Københavns Universitet og en baggrund som massage og kropsterapeut.

Jeg har praktiseret forskellige former for yoga igennem de seneste 10 år, men det var først da jeg stødte på Victor Chng’s helt unikke tilgang til Yin Yoga, at yoga virkelig fik en dyb og vigtig betydning for mig.

Hvis du er på Bornholm kan du også komme forbi et af mine ugentlige Yin Yoga hold i Sandvig, Rønne eller i Hasle og mærke ægte yinpower på egen krop.

Under alle omstændigheder er denne smukke klippeø, langt ude i havet, uden tvivl et besøg værd, så måske et sommer-retreat med masser af Yin, lange gåture, smuk natur og vegetarisk mad kunne være noget for dig. Læs meget mere under punktet Yoga Retreats i menuen.

Yin er i sandhed en helende og livsændrende praksis og jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig på din Yin sti.

// Siff