Loading...
Yin Yoga Retreats for kvinder på Bornholm 20212020-08-25T09:23:38+00:00

4 DAGES YIN YOGA RETREAT FOR KVINDER PÅ BORNHOLM

Lad livskraften strømme friere og stærkere. 

OM RETREATET

Datoer for 2021:
8-11 juli 2021
22-25 juli 2021

I løbet af de 4 dages retreat vil jeg invitere dig til at synke ned og ind i dig selv. Ved hjælp af en intens  yin yoga praksis, nærende økologisk og vegetarisk mad, den kraftfulde nordbornholmske natur, vil vi skabe mere frihed og plads i kroppen og dermed mere frihed og plads i sindet.

Yin Yoga er en enkel yogaform, der forbedrer din fleksibilitet og skaber mere bevægelsesfrihed i kroppen.
I yin yoga arbejder vi i simple stillinger, der løsner op omkring hofter, bækken, nakke og skuldre – og ikke mindst omkring tæerne!

Men yin yoga gør mere end det. Yin yoga massérer hele kroppens bindevæv og holder det elastisk og hydreret. Dermed er yin yoga i stand til at forebygge og hele skader og understøtte kroppens fordøjelse, udrensning og søvn, som er vitale for et langt og sundt liv i harmonisk balance.
Yin yoga holder kroppen fri for smerter og beroliger nervesystemet. Yin yoga afhjælper stress, angst og depression og skaber en dyb grounding, som giver plads til at en sand kærlighed til dig selv kan vokse frem. Det er en intens yogaform, der får livskraften til at strømme friere og kraftigere.

Retreatet er for alle kvinder, uanset erfaring og alder. Kom og nyd de bornholmske klipper, skoven, havet, den magiske Dome og allervigtigst; nyd dig selv og giv dig selv den gave bare at mærke kroppen og livet bruse.

DET PRAKTISKE:
Dato: 8-11 juli 2021 / 22-25 juli 2021 

Sted: Domen i Allinge på Bornholm
Program: Se fuldt program længere nede på siden
Hovedunderviser: Siff Cecilie Mossin
Kursuspris: 3.500 kr. (5 early bird pladser på hvert retreat til reduceret pris på 3.150 kr)

Inklusiv i prisen:

  • Undervisning i taoistisk yin yoga
  • Oplæg om yin yoga, yogafilosofi og plantebaseret kost
  • Konkret inspiration til en livsstil i overensstemmelse med yin yoga og Traditionel Kinesisk Medicin
  • Vegetarisk og økologisk aftensuppe hver aften efter yoga
  • Økologisk te, sunde snacks og øko frugt i løbet af dagen

OM STEDET
Det er Domen i Allinge, som danner ramme om retreatet. Domen ligger ved havet, lige ovenfor den lille Kampeløkke Havn.

Fra Domen er der under 1 km ind til centrum af Allinge, hvor der er gode indkøbsmuligheder, cafeer, restauranter og butikker.

I modsat retning er der godt 1,5 km til Sandvig, en af de mest charmerende småbyer på Bornholm, med smuk fredet natur, utallige vandreruter på klipper, i skoven og langs kysten til Hammershus og så selvfølgelig en vidunderlig sandstrand.

Har du lyst til at være med? Reservér din plads ved at klikke her:

Reservér din plads

“Jeg har modtaget en gave, flot pakket ind. Jeg kan bruge af den i mit eget tempo. Du giver plads til overbygning og udbygning – det føles trygt. Jeg mærker min grounding komme til mig stille og roligt – og det er en SKØN følelse. Alle krav til mig om præstation er væk, hvilket er PERFEKT; det bliver ‘min rejse med mig i mig’ – jeg mærker mig selv og vælger.”

- Janne Rasmussen, Business Coach & Social Entrepreneur. Deltager på Yin Yoga Retreat 2017

”Det er det bedste jeg har givet mig selv i mange, mange år. Retreatet har givet mig en lyst til at dyrke yin yoga da jeg kan fornemme at det er den vej jeg skal gå for at finde tilbage til og ind til hvem jeg er og hvad jeg indeholder og står for.”

- Henriette, deltager på yin yoga retreat 2018

“For mig var yogaundervisningen banebrydende og MEGET dyb. Jeg følte mig Henført til et udefinerbart sted med den smukkeste ro.”

- Yvonne, deltager på Yin Yoga Retreat 2017

”Tak for et usædvanligt gavmildt, ubesværet og berigende møde. Din omhyggelighed og dygtighed og ordentlighed. Din ro og evne til – uden at være insisterende – at videregive din glæde og viden om taoistisk yin yoga og filosofi. Tak for et vidunderligt retreat i de bedste omgivelser. Jeg sætter al ind på at være med i Montenegro.”

-Mette, deltager på yin yoga retreat 2018

”Fantastisk retreat! Alt er gået op i en højere enhed for mig. Domen, naturen, yogaen, venlighed, imødekommenhed og sund, lækker mad.”

- Jane, deltager på yin yoga retreat 2018

”Retreatet har givet mig ro, omtanke og opmærksomhed på at være tilstede dér hvor jeg er. Det har været utroligt inspirerende at mærke al den energi der strømmer i kroppen og hvor overvældende det er når så mange kvinder i et rum lader den strømme frit.”

Jeg er meget taknemmelig for dig og det rum du har skabt de sidste dage. Jeg har følt mig utrolig tryg og velkommen. Tak for denne gang – vi ses helt sikkert næste år.”

-Karoline, deltager på yin yoga retreat 2018

“Jeg har fået rigtig meget ud af yin yoga retreatet og bruger nu det, vi har arbejdet med, i min daglige praksis. Stemningen var dejlig og imødekommende, og yin yoga timerne var simpelthen så skønne og givende – og udviklende selv på den korte tid. På bare 4 dage mærkede jeg en markant forskel fra dag til dag.

- Signe, yogalærer i Kbh og deltager på Yin Yoga Retreat 2017

Arrangør og hovedunderviser:
Siff Cecilie Mossin, Uddannet yin yoga lærer og cand. mag i filosofi

Herunder et foreløbigt program. Ændringer kan og vil forekomme.

PROGRAM DAG 1

Ankomst og indkvartering

15.00 Velkomst i Domen
15.30 Yin Yoga
17.30 Snak om taoistisk yin yoga
18.00 Aftensuppe og hygge
19.00 Vi ses imorgen

PROGRAM DAG 2

8.30 Domen er åben – morgente og stilhed
9.00 Yin Yoga
12.00 Åben eftermiddag; afslapning, strandtur mm
16.00 Yin Yoga
19.00 Aftensuppe og hygge
20.00 Vi ses imorgen

PROGRAM DAG 3

7.30 Yin Yoga og havdyb på Sandvig Strand
10.30 Mulighed for vandreture af forskellig længde
15.30 Yin Yoga 
18.00 Aftensssuppe og vi ses imorgen

PROGRAM DAG 4

8.30 Domen er åben – morgente og stilhed
9.00 Yin Yoga
11.30 Afrunding
12.00 Frokostsuppe
12.30 På gensyn

BÆREDYGTIGHED

Den største inspiration til grounding, til bevægelse, til forandring, til forbundethed, til yin og yang balance og kraft, er naturen. Den balance og harmoni vi søger i os selv, spejles af naturen på denne smukke planet, som er grundlaget for vores eksistens. 

Af kærlighed og respekt for kloden og alt levende på den, gør vi alt hvad vi kan for at vores retreats, både ude og hjemme, er så bæredygtige som muligt og at vi kun efterlader os rene og kærlige fodspor. 

  • Alle måltider, snacks, drikkevarer er veganske/vegetariske, økologisk og så vidt muligt lokalt producerede. 
  • Alle produkter som bl.a. yogamåtter, udstyr, hygiejne produkter mm er lavet af kemi-fri og bæredygtige materialer.
  • Alt affald sorteres og genbruges når muligt.

INDKVARTERING

PENSION HOLMEGAARD & PENSION SANDBOGAARD.
Overnatning er ikke inkluderet i kursusprisen, men på Pension Holmegaard og Pension Sandbogaard, to fortryllende pensionater i hjertet af Sandvig og med havet blot 300 meter væk, er det muligt at booke overnatning til en meget rimelig Yin-retreat tilbudspris.

For at reservere overnatning på Holmegaard, bedes du kontakte Margit direkte via mail eller telefon (rabat gives kun ved direkte henvendelse til Margit) og underrette hende om, at du ønsker at booke indkvartering i forbindelse med et Yin Yoga Retreat eller weekend. Her kan du også forhøre dig om muligheden for  enkeltværelse mm.

Priser inden rabat:
Enkeltværelse: 595 kr per nat
Dobbeltværelse: 895 kr per nat
Lejligheder: 995 kr per nat

Margit giver 95 kr. i retreat-rabat per nat på alle tre kategorier.

Læs mere om Pension Holmegaard eller kontakt Margit for at reservere på tlf: 26 12 22 84 eller på mail: pensionholmegaard@outlook.dk

For at reservere på Sandbogaard får du også 10 % retreat-rabat, ved direkte booking til Heidi enten per mail: mail@pensionsandbogaard.dk eller telefon 56 48 03 03.

ANDRE MULIGHEDER
Der er mange gode overnatningsmuligheder omkring Allinge-Sandvig:

Sandvig Familiecamping (smuk campingplads lige ved Sandvig Strand)
Gretha’s Pension
Pension Langebjerg

Tines Gjestehuz
Pension Hammerknuden
Grønbechs Hotel i Allinge – samt et utal af muligheder.

yin yoga retreat bornholm indkvartering
yinyoga bornholms kvinde retreat indkvartering
Pension Holmegaard yin yoga Bornholm indkvartering

TRANSPORT TIL BORNHOLM

Der er flere forskellige muligheder for offentlig transport til Bornholm og det tager under 3 timer fra København.

TOG: En nem og god løsning er med tog fra København. En enkeltbillet koster 149 kr og færgen og de lokale busser er inklusiv. Besøg: www.dsb.dk

BUS: Der er flere busselskaber der kører til Bornholm fra København. Færgebilletten er inkluderet de fleste steder. Prisen for en enkeltbillet koster fra 150 kr.
Besøg: www.bornholmerbussen.dk og www.bornholmslinjen.dk

GOMORE: En god og klimavenlig måde at rejse på er Go More, hvor man rejser flere sammen i bilen. Der er ofte pladser i bilerne til og fra Bornholm. Besøgwww.gomore.dk for mere information.

FLY: Det tager kun 25 minutter at flyve til Bornholm fra Kbh. Flyselskabet DAT har mange gode afgange til meget fine priser. Besøg www.dat.dk
NB: DAT har som et af de første flyselskaber valgt at fokusere på fuld CO2-neutralitet for deres indenrigsflyvninger i Danmark og ruterne over Nordsøen.