Vi kender det allesammen, det der med at en yogatime på et hold, hvor underviseren står med pisken, virkelig føles vidunderlig bagefter. Man er kommet dybere ind i sin krop og sig selv, fordi man blev “inviteret” til at blive i stillingerne længere end man selv kan motivere sig til at gøre hjemme på stuegulvet med et æggeur som eneste vidne.

Og det er virkelig fantastisk hvad asiatisk yin yoga kan gøre for kroppen og ikke mindst for hjernen og hjertet, hvis man virkelig tillader sig at synke ind i langsomheden og lader minutterne gå.

Tænk dig så hvad det bringer med sig, at tage 4 dage ud af kalenderen og i stedet fylde dem op med yin yoga mindst 2×2 timer dagligt, hvor hver praksis er dybere end den foregående…små mirakler kan ske her og lysten til at drejet livet i nye og glædesfyldte retninger opstår.
Dét er, hvad et yin yoga retreat, blandt mange andre goder, virkelig kan give dig: lyst og mod på at dreje dig selv i en mere sand og sund retning, for dig selv, for dem du elsker og for den jord du lever på.

Det er grunden til jeg arrangerer retreats og grunden til at jeg gerne vil invitere dig med; at skabe det rum, i tid og sted, hvor du får muligheden for at vælge igen og vælge på et nyt niveau.

Så måske det skal være til sommer at du kommer herover til Sandvig på Nordbornholm, til den magiske Dome og havet, himlen, klipperne og skoven og giver dig selv den gave? Det håber jeg virkelig og jeg vil glæde mig til at se dig og til at hjælpe dig ind på eller videre på din yin-sti.

Her kan du besøge siderne for yin yoga retreats i 2018 – find det som lige passer til dig. <3

yin yoga retreat bornholm