Digestion, Detox, Sleep.

Fordøjelse, afgiftning, søvn. Dette er tre af de vigtigste pricipper i et yin “yogistisk” syn på et naturligt og langt liv.
Det andet princip. princippet om afgiftning, eller udrensning, handler hovedsageligt om at vi skal lade være med at tilføre “gift” til kroppen. Altså at sørge for ikke at indtage noget der belaster vores indre system. Det gælder selfølgelig særligt mad – og drikkevarer, som på sin vej gennem systemet bliver dissekeret og opdelt igen og igen, indtil alt der kan bruges er suget ud og kun det ubrugelige sendes ud af kroppen igen. Men hvis den mad vi spiser er fyldt op med pesticider og toxiner, hvis den er fyldt til randen med kunstige sukkerarter, hvis mængderne af mad er alt for små eller alt for store, så kan det påvirke, og i sidste ende lamme, kroppens naturlige udrensningsevne.
En måde at hjælpe kroppen tilbage til optimal selv-afgiftning er ved at sørge for at al overskydende og fordøjet mad forlader det indre system mindst én gang i døgnet.
Citron og salt bliver dine venner her. Denne lifeforce morgendrik fremmer den naturlige udrensning og sørger for at kroppen får signal om at fjerne det den ikke har brug for.

Så derfor prøv at indføre dette morgenritual – du vil mærke en markant forskel overraskende hurtigt!

Yogic Lifeforce morgendrik:
Saften fra en økologisk citron
En knivspids salt (gerne himalayasalt)
Blandes i en kop kogt, varmt vand (ca 200-250 ml)

Drikkes i løbet af ca 10 minutter på tom mave, som det allerførste der indtages om morgenen. Vent på at kroppen giver signal til tarmsystemet om at rense ud (sker i løbet af 30-40 minutter).
Tilfør derefter sund og rig næring til kroppen ved at spise en lækker og fyldig morgenmad.

Citron og salt drikken vil også blive introduceret på sommerens yin yoga retreats for kvinder, hvor vi vil indtage den hver morgen inden morgenmaden.

Har du lyst til at give dig selv en sand og transformerende gave? Så kom med på et af årets yin yoga retreats for kvinder på Bornholm eller i Montenegro. 

Castle on Island on the lake in Montenegro

RECOVERY

4-dages_retreat_2018